Loading...

Loading…

 • Read More
  Shpenzimet e qytetarëve të Maqedonisë gjatë vitit 2018
  11/01/2019
 • Read More
  Ligji i posaçëm për qentë endacak
  12/01/2019
 • Read More
  Për tetë vjet 183 mijë qytetarë shqiptarë kanë kërkuar azil në vendet e BE-së
  14/01/2019
 • Read More
  Rekomandime për mbrojtje të shëndetit nga moti i ftohtë
  15/01/2019
 • Read More
  Janë prezantuar masat e Programit për uljen e ndotjes së ajrit
  16/01/2019
 • Read More
  Masa dhe rekomandime të Qeverisë për shkak të ndotjes alarmante
  20/01/2019
 • Read More
  Pastrues të ajrit në të gjitha klasat në 23 shkolla në Shkup
  20/01/2019
 • Read More
  Oxhaku i deponisë "Drislla" (Video)
  22/01/2019
 • Read More
  Lëvizja Eco Guerilla akuzon Qeverinë e Maqedonisë për ndotje të Tetovës
  23/01/2019
 • Read More
  Ndotja e ajrit, miratohet plani për vitin 2019
  23/01/2019
Më afër Koha fton qytetarët që të shprehin problemet, pyetjet, dhe diskutimet e tyre për çështjet të cilat i tangojnë. Projekti Më afër ju mundëson që të merrni pjesë drejtpërdrejtë me gazetarët tanë në realizimin e temave për problematikat që ju mundojnë, dhe të cilat nuk kanë arritur vëmendjen e duhur dhe trajtimin e pritshëm në mediat e vendit tonë..
Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

 • Qentë endacak bënë kërdi vitin e kaluar
 • Pse po ndodhin fatkeqësi në hekurudha, kush është fajtor? qytetarët apo përgjegjësit?
 • TETOVARËT NUK SHPËTOJNË NGA AJRI I NDOTUR
 • Siguria në Shkup e luhatshme
 • Ndihma e Shpejtë që nuk vjen gjithmonë shpejtë!
 • Politika mbron “kumarin” nga populli!
 • I huaj në shtëpinë e vet!
 • Ku qëndrojnë prindërit e fëmijëve me kancer?
 • Jeta në bërllog - Orllanca e rrethuar me deponi të egra
 • Intervistë me Sadulla Durakun Ministër i Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor
 • Tetova dhe Gostivari midis betonizimit dhe gjelbërimit
 • Taravari: Komuna e Gostivarit me strategji për ajër dhe ambient të pastër
 • Likova, pranë ujit dhe e etur
 • Çiklistët në rrezik, mungojnë shtigjet e sigurta
 • Kodra e Diellit, "Bukuroshja e Fjetur"